Sitter och dricker en Macchiato nu, och även om koffeinhalten inte är så hög så hoppas jag att jag får lite mer energi. Jag är i alla fall inte lika stressad och nervös i kroppen idag som jag varit de senaste dagarna, men jag orkar fortfarande nästan ingenting. Jag vet inte ens vad jag har gjort idag. Jag har inte ens spelat, haha! Har hittils bara fått i mig två näringsdrycker, och nu även macchiaton. Har inte fått i mig nånting fast alls och idag känns det verkligen som en total omöjlighet att äta. Men om jag ska se nånting positivt är det i alla fall bra att jag varken dricker läsk eller äter onyttigheter längre.  

Mitt blodsocker låg högt imorse också (10.3), vilket känns jävligt jobbigt då det äntligen hade börjat bli riktigt bra. Jag försöker peppra mig med insulin till varje måltidsdryck så värdet kommer nog sjunka under dagen. Bara för att förtydliga för er som kanske inte vet så mycket om diabetes så är det optimal att ligga mellan 4 och 7 ungefär (allt under 10 är egentligen acceptabelt). Och det är i alla fall bättre att ligga högt (7.5+) än lågt (under 3.5).

Jag ska försöka att komma ut en sväng idag, men det känns ganska långt bort just nu. Även om jag tar d-vitamin dagligen antar jag att det är bra om jag faktiskt får se solen ibland också. Måste också betala hyra och räkningar idag, och kanske städa lite i köket. Och så borde jag duscha... det var nog minst en vecka sen sist. Kanske två. Försöker i alla fall  att borsta tänderna varje dag. Men jag är så djupt inne i depressionen nu så precis allting känns krävande och omöjligt. Förmodligen blir det så att allt jag nämnt nu struntas i, men så borde jag egentligen inte tänka.

Såren på bröskorgen börjar se mycket bättre ut nu, jag är mer röd än lila/svart och sårskorporna börjar dra ihop sig lite. Jag är heller inte lika öm längre. Det kommer nog försvinna ganska snart. Jag hatar att bli påmind varje gång jag tar av mig tröjan.

Men nu är macchiaton slut och även det här inlägget.

/Alexile

Aptit, Blodsockervärde, Depression, Diabetes, Hygien, Ork,

Kommentera

Publiceras ej