Hej, jag tänkte bara förklara lite snabbt varför jag inte har skrivit på ett tag. Jag fick en väldigt kraftig hjärnskakning i torsdags (17/10), och är fortfarande väldigt dålig och behöver i princip vara sängliggandes. Så jag ska bara förklara lite kort.

Det som hände var att jag blev väldigt yr och föll med huvudet först rätt in i badkarskanten. Min sambo hörde smällen och hittade mig medvetslös, men lyckades få liv i mig. Efter det pendlade jag mellan att vara vid medvetande och avsvimmad i ungefär en kvart. Min sambo ringde min mamma och sen fick jag åka med ambulans in till sjukhus, de ville egentligen hålla kvar mig under observation under natten men jag klarade inte av att vara kvar där så vi åkte hem. Sen på lördagen fick vi lov att åka in igen och röntga, och allting ser bra ut.

Jag lyckades slå i precis ovanför vänstra tinningen, precis där nervtrådarna och muskulaturen till ögat går, så mitt vänsteröga är väldigt påverkat, hänger väldigt mycket och klarar nästan inget ljus så jag går med ögonlapp på dagarna. Jag får fortfarande väligt skarp smärta i huvudet och blir yr och illamående så fort jag gör någonting, så jag ligger mest och lyssnar på ljudbok på dagarna. Jag ska egentligen undvika alla sorts skärmar men har varit lite olydig, även fast jag verkligen försöker ta hand om huvudet så bra jag kan.

Det blev förmodligen ganska virrigt, flummigt och konstigt skrivet nu, men jag är som sagt fortfarande väldigt påverkad. Jag tycker att mitt öga ser lite bättre ut idag i alla fall, men mår väldigt dåligt över mitt utseende just nu (då vänsterögat bara hänger och jag ser ganska missbildad ut). Jag orkar nästan ingenting på dagarna nu, eftersom minsta lilla ansträngning gör ont och jag blir yr och illamående. Men det skrev jag nog innan. Så jag slutar här, det blir nog bäst så då jag verkligen inte kan koncentrera mig och börjar bli ganska yr.

Så fort jag blir bättre startas bloggandet igen i alla fall! Men nu vet ni.

/Alexile